Thursday, August 14, 2014

Reduceri obiective pentru nikonisti

Asadar continuam lista reducerilor dedicate nikonistilor cu gama de obiective destinate fotografierii macro, gama pro, 1 nikkor, si teleconvertoare. Va reamintesc ca in posturile anterioare am mai postat reduceri pentru nikonisti din gama de obiective si DSLR-uri. Reducerile pot fi gasite in primul rand la yellowstore , dar de asemenea si la parteneri , precum f64 exmag si restu. Va reamintesc ca mai sunt cateva zile in care va puteti inscribe obiectivele pe nikonisti.ro , pentru a beneficia de garantie de 5 ani in comparative cu 3 ani cum este in general.

Obiective macro pentru nikonisti la reducere:
Toate obiectivele macro (cu exceptia 60mm 2.8 )se afla la promotie. Ele pot fi gasite la promotii care pot reprezenta reducceri efective de pret sau pachete cu filtre si/sau chituri de curatare a lentilelor , absolut necesare intretinerii obiectivelor. De asemenea filtrele si ele protejeaza prima lentila a obiectivelor.
Cel mai ieftin obiectiv macro pentru dslr-urile nikon , este 40mm si poate fi gasit la pretul de 1198 leuti. Este un obiectiv , care nu il prea recomand si asta pentru faptul ca se fotografiaza de la distanta foarte mica care de cele mai multe ori acopera lumina care ne-ar putea fi de mare ajutor la fotografiere.

Urmatorul obiectiv macro la promotie pentru nikonisti este un 60mm macro AF-D (care de altfel il detin si eu, se gaseste la pretul de 1999 lei , dar necesita motor AF pe aparatul foto, facandul compatibil doar pe aparatele foto precum d7000 d90, d300, si toata gama pro de DSLR-uri .

Cel mai in voga obiectiv si in acelasi timp cel mai laudat macro de la nikon este 105mm cu 2.8 si VR pentru o cat mai mare stabilizare. Se gaseste la 3899 lei si vreau sa va spun ca am pus mana si eu pe un asemenea obiectiv la o intalnire a nikonistilor.

Promotii la gama pro de obiective

In aceasta gama se afla obiective cu luminozitate ridicata a lentilelor dar in acelasi timp si o mare viteza de focusare. Pe langa acestea se mai adauga constructie solida si reducerea aberatiilor cromatice la minim.
Cel mai ieftin obiectiv pentru nikonisti , din gama pro, este un normal de 50mm cu 1.4 si se gaseste la 1999 lei, iar cel mai scump este un 70-200mm 2.8 care se gaseste la pretul de 8999 lei (acesta fiind cel mai folosit tele zoom.

Tot la promotie se mai gasesc si obiective 1 nikkor si teleconvertoare dar la aceste lentile nu voi insista pentru ca sunt mai putin cautate de catre fotografi.





No comments:

Post a Comment