Wednesday, September 17, 2014

Afacere pentru nikonisti cu 0 lei investitie


Poate vi se pare ciudat acest lucru poate credeti ca e imposibil dar esste real si puteti inerca si voi. In prima faza trebuie sa aveti un cont pe profitshare si acolo veti aflao parte dintre detaliile afacerii, iar resul leveti afladin acest articol.
Ei bine cei de la yellowstore ofera 10% daca vindeti prin profitshare obiective si/sau accesorii Nikon. Ceea ce va prezint eu in cele ce urmeaza este un plan pe 3 ani, in primul am veti castiga doar cat sa va platitit un site .ro si hosting , iar dupa 1 an vor veni putitelbanutii pentru plata computerului si a conexiunii la internet , urmand ca dupa 3 ani sa fitipeprofit .  Poate va canrebai cat puteti castiga? Raspunsuleste caci castigul este nelimitata dar totusi pentru un castig de 2000 leuti va trebui sa munciti 3-4 ore pe zii. Poate veti spune ca este putin, dar daca luati in calcul ca programul de lucru vi-il faceti voi si daca mai luati in calcul ca nu aveti sef pe cap sic a veti lucre in domeniul vostru , atunci cred ca va veti spune ca merita.

In cele ce urmeaza va voi prezenta pasii de urmat:

1.       Creati siteul mama si scrieti cate un articol la 7 zile

2         creati 30-50 de bloguri pe care sa scrieti cate un articol la 7 zile

        3 promovati  blogurile pe forumuri/directorare/sau pe alte bloguri

3         dupa un an create advertoriale spre siteul mama de pe bloguri

4         punetireclama pe siteul mama sip e bloguri

Si totusi as dori sa va explic de ce acasta afacere a merge la nikonisti. Prin profitshare Nikon ofera niknistilor 10% la vanzarea obiectivelor si 3 % la canzareacamerelor foto. Un mic exmplu : daca dumneavostra aveti un blog si un cont la profitshare, si puneti reclama catre yellowstore iar un vizitatator da click pe reclama si cumpara in terme de 30 de zile de la acel calculator un obiectiv de 2000 lei voi veti primii 200 lei.Banii de la profitshare ii primiti lunar indifferent daca sunteti persoana juridical sau fizica .De asemenea puteti combin reclama cu cea de la F64, numai ca daca un client gold f64 cumpara prin voi , nu veti mai orimii comisionul.

No comments:

Post a Comment