Sunday, November 2, 2014

Black friday si la nikonisti

Dupa cum bine stiti a trecut un mare val de reduceri si urmeaza un nou val de reduceri pentru clasicul blackfriday desi nu este chiar clasic , deoarece normal ar fi in ultima vinere din noiembrie. Anul acesta , la romania, blackfriday va fi pe 21 noiembrie si vor fi oferte si pentru nikonisti.

Iata ce a fost de blackfriday la f64:
Cu toate acestea , spactacolul pentru nikonisti a fost destul de mare , cu mesaje care mai de care pentru ca nu mergeau siteurile , pe yellowstore dupa cateva minute de la afisarea reducerilor , nikon d4s a aparut ca fiind iesit din stoc.

Afiliati f64


Din aceasta campania , clientii afiliati magazinelor foto de profil au avut destul de mult de castigat. Marele dezavantaj al afiliatilor de la f64 a fost , caci nu castigau de pe urma unui client gold f64 sau silver si daca mai luam in considerare faptul ca majoritatea profesionistilor sunt clienti fideli atingem lejer mici comisioane.

Afiliati yellowstore

Nici afiliatii magazinului yellowstore nu au avut prea mult de castigat si asta pentru ca acest magazin are destul de putine produse Dar totusi varianta online a magazinul a functionat bine pe toata campania reducerilor.

Au fost la reduceri aparate de top , mai toate full frame , dar printre ele s-au strecurat si aparate foto care erau destinate uzului amatoricesc.

Iata si mesajul celor de la f64 , cand siteul nu functiona:







No comments:

Post a Comment